
Ben onze held!
Wij willen deze website nog nuttiger maken en stellen daarom de inbreng èn feedback van onze bezoekers zeer op prijs.
Wil jij de expertise van jouw medewerkers naar hoger niveau te tillen? Of zoek je naar manieren om ervaren werknemers extra uitdaging te bieden en hen verder te ontwikkelen? Misschien wil je juist met de krapte op de arbeidsmarkt nieuwe aanwinsten intern opleiden binnen jouw organisatie… Dan zijn onze interessante e-learnings precies wat je nodig hebt. Online verdiepingstrainingen zorgen niet alleen voor betere prestaties, maar waarborgen ook waardevolle kennis en maken het werk voor jouw team uitdagender én leuker.
Door medewerkers diepgaande achtergrondkennis bij te brengen, stuw je de gehele organisatie naar een ongekend niveau van professionaliteit. Dankzij onze e-learnings wordt deze waardevolle kennis voor altijd borgen in jouw bedrijf. Dus, wanneer ervaren teamleden met pensioen gaan of elders hun loopbaan voortzetten, blijft hun waardevolle expertise behouden voor jouw organisatie.
Bovendien is het steeds moeilijker om goed opgeleid en ervaren personeel te vinden, vooral in de maakindustrie. Hierdoor wordt intern personeel opleiden steeds aantrekkelijker en essentiëler. Met een eigen bedrijfsacademie vol verrijkende verdiepingstrainingen maak je jouw bedrijf toekomstbestendig. Bovendien kun je zo ook minder ervaren personeel aantrekken en hen intern bijscholen om uit te groeien tot waardevolle krachten in jouw organisatie.
Benieuwd naar onze op maat gemaakte e-learnings? Verken ons uitgebreide aanbod hieronder of vraag direct een gratis demo aan. Staat jouw gewenste trainingsonderwerp er niet tussen? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan klaar om jouw team te inspireren en te laten excelleren met onze krachtige verdiepingstrainingen!
In deze training gaan we je vertellen hoe een bedrijf kan zorgen voor een goed systeem voor voedselveiligheid. Zodat iedereen binnen de organisatie verantwoordelijk en volgens de richtlijnen aan de slag kan.
Elke medewerker in de organisatie heeft invloed op het beheersen van allergenen. We leggen uit wat allergenen zijn, waar de risico’s liggen en hoe er mee moet worden omgegaan.
Er kan op verschillende manieren fraude in de voedselketen worden gepleegd. We leggen je uit hoe en waar het plaats kan vinden. En natuurlijk hoe iedereen kan bijdragen om het te voorkomen!
Opzettelijke besmetting van buitenaf van het voedsel mag natuurlijk nooit gebeuren. We leggen je uit waar je op moet letten en met welke maatregelen je het kunt voorkomen.
Wij willen deze website nog nuttiger maken en stellen daarom de inbreng èn feedback van onze bezoekers zeer op prijs.
Bezoek ons op 9, 10 & 11 Maart