Branche beton
Branche beton

Onze trainingen hebben een goed fundament

Binnen de beton-industrie vinden veel veranderingen plaats. Met e-training kun je iedereen snel en tegelijkertijd van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte brengen en houden.

Bodel heeft veel ervaring in deze branche en bouwt met je mee bij het opzetten van je eigen academie.

Branche beton

We hebben met onze voeten in het beton gestaan. En brengen je bedrijf in beweging.

Vertaalslag van de praktijk

Je kunt vaak terecht bij brancheorganisaties voor trainingen, maar dat is algemeen. Niet specifiek gericht op jouw bedrijf. Wij ontwikkelen echt jouw e-training. In de afgelopen jaren hebben we daarin op alle niveaus begeleid: van meewerkend voorman tot directie. Moeiteloos maken we de vertaalslag van theorie naar praktijk en vice versa.

E-training is fun

Kracht van herhaling

Fijn als je bijvoorbeeld veiligheidstrainingen kunt herhalen en zaken up-to-date kunt houden. Want dat is binnen de beton-industrie een groot goed.

E-training is fun

Voor iedereen

De effecten van veranderende klanteisen kunnen we verwerken in een werkinstructie die direct online beschikbaar is. Voor iedereen: van engineering tot tasveld tot montage op locatie.

E-training is fun

Meerdere talen

Geschikt voor zowel nationaal opererende als internationale partijen, aangezien de trainingen in meerdere talen beschikbaar kunnen worden gesteld.

E-training is fun

Optimale samenwerking

In de keten wordt veel samengewerkt met verschillende disciplines en e-training kan zorgen voor optimale afstemming. Het zorgt ervoor dat mensen ‘dezelfde taal’ spreken.

Bijpassende e-trainingen

pop-up-beton-2
E-training_hijsen_en_heffen
pop-up-veilig-werken
pop-up-veilig-werken-en-gedrag

Byldis ging je al voor

Wat wil jij ontwikkelen op de Bodel Campus?