Branche Financieel e-learnings op maat
Branche financieel e-learnings mobiel

Wat is jouw potentiële kapitaal?

Door onze jarenlange ervaring zijn we verzekerd van de bijzondere kennis uit deze wereld. Van hypotheekverstrekking en assurantiën tot het bankwezen of andere diensten. Om een juiste start te maken en ook alles uit een organisatie te halen, hebben we specifiek voor deze branche de Potentieel Scan ontwikkeld.

Daarnaast organiseren we boeiende en interessante kennissessies en workshops, zowel in-house als landelijk.

Branche financieel e-learnings mobiel
Branche financieel e-learnings cirkel

Over de Bodel Potentieel Scan

What’s the colour of money? Om daar achter te komen, hebben we de Bodel Potentieel Scan ontwikkeld. De basis wordt gevormd door input uit jouw organisatie. Vervolgens nemen we jullie mee om door de Bodel-bril naar je werkzaamheden te kijken. En gaan we samen op zoek naar kostenreductie, omzetkansen, prioritering, motivering van medewerkers en de beste start van een traject om continu te verbeteren. Om zo te groeien!

De Bodel Potentieel Scan heeft drie elementen.

E-learnings op maat financiele sector

01.

Financiële groeiscan

Onze financiële groeiscan brengt in kaart waar je bedrijf op z’n gezondst is en waar mogelijkheden zijn voor groei. Waar nodig maken we gebruik van specifieke tools om zowel terug te kijken als vooruit. Eén van deze tools is de online financiële groeiscan die als los onderdeel in onze webshop verkrijgbaar is.

02.

Proces groeiscan

Hier kijken we naar de kwaliteit van de organisatie. Hoe zaken geregeld zijn, wat er vast ligt en wat niet. Bijvoorbeeld missie, visie, processen, afspraken, notulen en functioneringsgesprekken (of niet: want dat vertelt ons ook wat).

03.

Organisatie groeiscan

Om het niveau van leiderschap en samenwerking vast te stellen interviewen we iedereen. Verder bekijken we of hetgeen we “op papier” hebben gevonden ook in de praktijk op die manier ervaren wordt. En tussen de regels door kijken we naar jullie teamdynamiek.

Het effect?

De puzzel valt in elkaar

We stellen een plan op waarin we concreet aangeven op welke manier we voor jouw organisatie het beste verbeteringen kunnen realiseren. Dit om op een leuke manier steeds resultaten te blijven verbeteren. Daarbij blijven we ver van speculaties, maar kiezen we voor gegarandeerde zekerheden.

Samen goud zoeken?

Ben jij een intermediair in de financiële dienstverlening? Doe de online financiële groei scan!

Alle financiële kennis van deze branche hebben we verzameld en samengevoegd in deze tool.

E-training is fun

Andere kijk

Kantoren weten natuurlijk zelf hoe ze ervoor staan, maar wij kijken vanuit een andere invalshoek. En dat geeft meteen nieuwe perspectieven.

E-training is fun

Relevantie telt

We halen een grove zeef door alle informatie. Alleen de waardevolle goudklompjes blijven. Dat zijn de zaken waar we een vervolgonderzoek op kunnen doen. Waar moeten we écht mee aan de slag?

E-training is fun

Feiten versus gevoel

Wat is de feitelijke situatie en wat wordt er gevoelsmatig ervaren? Dit is zelden hetzelfde. Onderzoek naar dit verschil is belangrijk om vooruit te kunnen komen.

E-training is fun

Benchmark

Vergelijk anoniem je eigen resultaten met die van concullega’s en weet waar je staat. Dankzij ons brede netwerk heb je een reële vergelijking.

E-training is fun

Juiste focus

Ieder uur kun je maar één keer besteden. De juiste prioriteit stellen en je eraan houden is cruciaal. Onze tool helpt je deze analyse te maken.

E-learnings op maat financiele branche

Kom jij breinen en bruisen bij onze Mastermind?

Meer weten, verdieping, kennisdelen. Regelmatig organiseren we bijeenkomsten waar ondernemers samenkomen om echt op niveau te sparren en aan het denken gezet te worden door experts. Met per bijeenkomst een specifiek thema. Dat noemen we Mastermind.

Bijpassende e-trainingen

E-learning 10 verspillingen
e-learning makigami
Lean e-learning op maat
QRM e-learning
op maat gemaakte e-learning feedback geven
E-learning KPI's inrichten
Op maat E-learning cross selling
E-learning nieuwe relatie in crm
E-learning whiteboard meeting op maat

Zij gingen je al voor

Wat wil jij ontwikkelen op de Bodel Campus?