


Honger naar meer kennis
Onze specialisten hebben veel ervaring binnen de voedingsbranche. Kiezen voor Bodel betekent kiezen voor sitemanagers, onderwijskundigen, leiderschapsspecialisten, videografen en animatoren die je ondersteunen.
We bieden zowel op maat ontwikkelde als gestandaardiseerde e-trainingen. Maar stuk voor stuk zijn ze voedzaam, gezond en smaken ze naar meer.

Madelon Hermes
Site manager MORA (Maastricht)
Jeroen Veldboer
HR-manager MORA (Van Geloven)
Nicole Beekmans
Coördinator opleiding Mora (Van Geloven)
Jo Roks
Opleiding facilitator MORA
Beekers Berries
Swinnen Meat
Madelon Hermes
Site manager MORA (Maastricht)
Jeroen Veldboer
HR-manager MORA (Van Geloven)
Nicole Beekmans
coördinator opleiding Mora (Van Geloven)
Jo Roks
opleiding facilitator MORA
Beekers Berries
Swinnen Meat
Van kennis heb je nooit genoeg.
Wanna bite?
Meer food for thought
Bij Bodel Campus geven we al jarenlang verschillende voedingsbedrijven meer vet op de botten. Van worst, melk en brood tot kaas, sla en bitterbal. Lekker toch! Overal staat voedselveiligheid hoog in het vaandel. Bij ons ook.

Hoger niveau
Ons hart klopt vol warmte voor de voedingsbranche. Met veel plezier brengen wij mensen en organisaties naar een lekker hoog niveau.

Aantoonbaar effect
Hoe fijn om te weten dat e-training ook aantoonbaar 49% effect heeft op gedrag op de werkvloer!

Award winnaars
We hebben zelfs bedrijven succesvol begeleid naar de TPM awards – Japan Institute of Plant Maintenance.

Risico’s inperken
Na een intensief verbetertraject waarbij enkele minuten winst is behaald bij het omstellen van een lijn, is het belangrijk dat succes vast te houden. Een niet goed ingewerkte uitzendkracht kan dat teniet doen. Onze e-trainingen zorgen ervoor dat de kans hierop wordt geminimaliseerd.
Bijpassende e-trainingen

De basis voor ieder voedingsbedrijf. De training Voedselveiligheid geeft een korte introdcutie, in deze training wordt er dieper op het onderwerp ingegaan. Want meer kennis = meer inzicht. En meer inzicht = beter gedrag.

Om goed aan de slag te kunnen gaan in je bedrijf is het belangrijk dat je bepaalde zaken weet. Wat je mag en wat niet, en waar moet je op letten. Ook komt aan bod welke regels gelden, qua veiligheid, hygiene en/of bij een ontruiming. Zodat je goed kunt starten!

Jullie proberen allemaal te werken volgens de veiligheidsregels van het bedrijf. Toch gebeuren er nog steeds kleine en grote(re) ongelukken. In deze training leggen we je uit hoe je dit zo veel mogelijk kan voorkomen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je collega’s.

Alles wat belangrijk of leuk is om te weten over je bedrijf staat hierin. Zodat je weet waar je aan meewerkt en hoe dat voor elkaar wordt gekregen. Boeiend en nuttig tegelijkertijd!

Wie in de voeding werkt, moet meteen al veel weten. Voedselveiligheid, hygiëne, food defense of food fraud: het zijn grote onderwerpen. In deze training laten we (nieuwe) medewerkers kennismaken met de basis, zodat ze goed kunnen starten. Dan kan later verdieping komen, zodat het behapbaar blijft.

We gaan ervan uit dat het niet gebeurt, maar toch is opletten een must. Dan blijft het ook echt buiten de deur. Je medewerkers trainen hoe ze de signalen kunnen opvangen helpt daarbij!

Alle gevaar buiten de deur houden: essentieel, toch? Op welke manier dat voor jouw bedrijf moet gelden en hoe je op kunt letten dat niks fout gaat, train je met deze training.

Snel iemand inwerken, afspraken vastleggen, of een naslagwerk: WerkPlekInstructies hebben zich volop bewezen. Nu zijn ze ook 24/7 bereikbaar, via het learning management systeem (LMS), of eventueel via een QR-code.

Speciaal voor de voedingsindustrie: Keuze uit vijf trainingen voor een bedrag van € 7500,-
Kies uit deze trainingen
Ons bedrijf
Veilig werken en gedrag
HACCP
Food Defense
De 10 verspillingen
Een goede start
Veilig werken
Voedselveiligheid
Food Fraude
Allergenen
5S