Interesse in een op maat gemaakte
e-learning, bedrijfsacademie of
online werkplekinstructie?

Neem dan vooral vrijblijvend contact op

Interesse in een op maat gemaakte
e-learning, bedrijfsacademie of
online werkplekinstructie?

Neem dan vooral vrijblijvend contact op

Interesse in een op maat gemaakte e-learning, bedrijfsacademie of online werkplekinstructie?

Neem dan vooral vrijblijvend contact op

Telefoonnummer

073 549 4583

Adres

Bunderstraat 22a
5481 KD Schijndel

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

Laat hier je bericht achter en we reageren zo snel mogelijk.

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan. We werken met zogenaamde SCORM-pakketten. Een SCORM-pakket is een Xml-bestand dat alle informatie bevat om het trainingsmateriaal naar een SCORM-compatibel LMS te verplaatsen. Wat is een SCORM-compatibel LMS? Een SCORM-compatibel LMS accepteert elke vorm van SCORM-compatibel materiaal en zet deze om in beschikbaar materiaal voor de gebruikers van het LMS.

LMS is een afkorting van Learning Management Systeem. Hierin kun je de trainingen toebedelen aan de medewerkers. Want meestal hoeft niet iedereen alles te doorlopen. Bovendien kan je als leidinggevende in het LMS volgen wie welke training al gevolgd heeft, hoe ver iemand is, en wie bijvoorbeeld het wel doorlopen heeft, maar de quiz niet heeft gehaald.

Een SCORM-pakket is een Xml-bestand dat alle informatie bevat om het trainingsmateriaal naar een SCORM-compatibel LMS te verplaatsen.

Alle trainingen van Bodel Campus mag je eens per jaar omwisselen voor een ander onderwerp. Zo blijf je altijd up-to-date bij de vraagstukken binnen jouw organisatie. En ook die training krijg je dan weer in je eigen look & feel. Mochten jullie een specifieke maatwerk training hebben laten maken, geldt dat niet.

Ja, we werken met de meest professionele tools, om te zorgen dat altijd alles veilig is en op rolletjes loopt. Zodat iedereen zich altijd en overal lekker kan ontwikkelen!

Ja, ieder jaar mag je een maand voor het aflopen van het contract opzeggen.

We bieden diverse abonnement aan, afhankelijk van de input die jij wilt terugzien in de trainingen. Vergelijk het met een huurhuis. Je kunt het zo gek maken als je wilt. Bovendien hebben we soms aanbiedingen. We lichten dit graag toe in een persoonlijk gesprek.

Binnen het abonnement zorgen wij dat alle medewerkers het juiste ‘trainingspad’ doorlopen. En dat bij iedere wijziging dat netjes wordt bijgehouden.
Verder zorgen we dat jullie look & feel zoveel mogelijk naar voren komt, zodat zoveel mogelijk herkenbaarheid van de eigen werkplek ervaren wordt. Bij alle trainingen.
En mochten er zaken wijzigen op die werkplekken, mag je dat doorgeven en verwerken wij dat snel en goed. Natuurlijk met een check door jullie en daarna brengen we iedereen van de wijzigingen op de hoogte.
Stel dat je een bepaald onderwerp niet meer vindt aansluiten bij de vraag in je organisatie, bel je ons op en ruilen we hem in overleg om naar een ander onderwerp!
Lekker soepel, toch?

Er is uit onderzoek gebleken dat goed getraind personeel gemotiveerder werkt, altijd klaar is voor (onverwachte) audits, meer kennis heeft en met meer plezier werkt. Bovendien geeft het rust als het gaat over werkwijzen en afspraken. Het ligt gewoon vast en kan 24/7 door iedereen geraadpleegd worden!
Dat houdt in dat we zoveel mogelijk herkenbaarheid geven van je eigen organisatie binnen de mogelijkheden die we hebben. Dat houdt in dat jullie logo en eigen foto- en filmmateriaal worden gebruikt én dat met de eigen huisstijlkleuren wordt ontworpen. Door de didactische opzet van de trainingen, en onze eigen Lean manier van werken, kunnen niet alle huisstijl-elementen verwerkt worden. We zullen zo snel mogelijk onze opzet voor jouw bedrijf aan jullie voorleggen, zodat je mee kunt denken hoe het zo goed mogelijk past.
In de Academie worden de e-trainingen gemaakt, bij Groeisupport helpen we bedrijven met Continu Verbeteren en leiderschapstrajecten voor directies en teams. In de Kennistank kun je handige tools en scans downloaden als je wilt doe-het-zelven. Choose and change for the better!
Je hoeft geen grote bedragen te investeren voor aanschaf van de trainingen. Je neemt een jaarabonnement waardoor er geen druk is op je liquiditeit. We maken niet alleen pakkende trainingen op maat voor een zeer scherpe prijs, ook onderhouden we de trainingen en kun je altijd onze helpdesk bellen voor vragen. Én we maken de trainingen herkenbaar in eigen look & feel en naar ieders werkplek. Door foto’s en filmmateriaal van de eigen werkzaamheden te gebruiken. Wil je de trainingen in een andere taal? Ook dat regelen we voor je! Easy, right?
We werken voor alle bedrijven die behoefte hebben aan actueel getraind personeel, of die een vraag hebben op het gebied van verbeteren of leiderschap. We hebben meer dan gemiddeld ervaring in de voedingsindustrie, de betonindustrie en de financiële dienstverlening (met name banken, verzekeraars en financiële intermediairs). Maar ook binnen andere branches zijn wij geen onbekende: kijk maar eens bij Groeisupport welke bedrijven wij tot onze klanten mogen rekenen (logistiek, onderwijs, high-tech, karton, wasserij, IT, Welzijn, drukkerij, etc).
Met een jong team van zo’n 15 enthousiastelingen werken we vanuit Brabant-start-up-land. Ons adres is Bunderstraat 22a, 5481 KD Schijndel.
Heel simpel. Je belt ons op (073-5494583) of je stuurt ons een mail (campus@bodel.nl). Geen vraag is ons te gek, we horen je graag!

Nog geen klant bij Bodel Campus? Probeer de gratis demo!