


KLANT
Swinnen Meat
CASE
Meat Master
Wij zetten onze tanden in e-trainingen voor Swinnen Meat
Swinnen Meat zet kwaliteit voorop en dat betekent dat zij zijn goedgekeurd op het gebied van voedselopslag, distributie en voedselveiligheid. Traceability – het systeem dat elk stuk vlees kan traceren naar de bron – speelt hierin een hoofdrol. Dat geeft een unieke smaak aan het bedrijf.
Dat is natuurlijk belangrijk voor alle (internationale) klanten, die allemaal hun eigen eisen hebben. Daarom maakt Swinnen Meat onder andere gebruik van speciale machines om bijvoorbeeld vetpercentages te meten. Zo krijg je gegarandeerd de juiste kwaliteit.
Zo’n specialistische machine heeft de juiste bediening nodig. De manier waarop dat moet gebeuren moet duidelijk zijn, ongeacht de taal die de medewerkers spreken. De Meat Master-training geeft dus in de hapklare onderdelen Starten, Stoppen, Bediening en Achtergrondkennis praktisch weer wat er moet gebeuren. En hoe!


Drie generaties ervaring
Drie generaties die met runderen werken: als dat geen kwaliteitsvlees levert!

De koe bij de hoorns vatten
Ieder rund is anders. En moet dus anders uitgebeend en verwerkt worden. Dat vraagt om vakmanschap. E-trainingen ondersteunen de praktijkopleiding hierbij.

Met een R ervoor is het ook vlees
Zo internationaal zie je het maar zelden: klanten door heel Europa en medewerkers van verschillende nationaliteiten. Dat vraagt veel taalvirtuositeit! Of taalonafhankelijk communiceren in beelden.

Let’s meat
Iedereen dezelfde informatie op hetzelfde moment. Altijd makkelijk terug te vinden om nog eens na te slaan. Dat smaakt naar meer!

