Over ons - Bodel
Over ons - Bodel
Over ons - Bodel

Create a fun improvement vibe within every organization

Bodel Campus staat voor pakkende online bedrijfstrainingen, op maat gemaakt voor een scherpe prijs. Met de e-trainingen creëren wij een fun improvement vibe binnen iedere organisatie.

Als het nodig is, als er nog meer (groei)kansen zijn, kun je gebruikmaken van onze specialisaties Groei Support, Kennistank en Toolshop. Ons gepassioneerde, vakkundige team is erop gericht organisaties en hun werknemers zonder zorgen en met veel plezier succesvol te laten groeien, nu en in de toekomst.

Over ons

Principles of our work

01.

Professioneel

Met onze jarenlange ervaring in de verbeterwereld van Lean en Leadership helpen wij bedrijven verder te groeien.

02.

Creatief

Wij creëren pakkende online bedrijfsacademies op maat.

03.

Betaalbaar

Een eigen academie passend in ieders budget.

04.

Fun

Een goede vibe geeft energie met een bloeiend team en organisatie als resultaat.

Why choose us?

Vertalers van je idee

Het is jouw organisatie en je barst van de goede ideeën. De vraag is alleen: welke ideeën kies je eerst en hoe werk je ze uit? Antwoord: bel ons – we maken goede ideeën praktisch effectief.

Mooimakers

Natuurlijk telt de inhoud, maar het oog wil ook wat. Eyecandy werkt. We kunnen de moeilijkste boodschappen op een super aantrekkelijke manier verpakken.

Specialisten

Je komt bij ons, omdat we leuk en aardig zijn en omdat we een aanstekelijke vibe hebben. Maar je klopt ook bij ons aan, omdat we inhoudelijke, grafische en didactische specialisten zijn.

Meedenkers

Je kent je organisatie, je kent je business en je kent de markt. Dat is tegelijk je valkuil. Als wij met je meekijken en meedenken doen we dat zonder oogkleppen en met een frisse blik.

Handen-uit-de-mouwen-stekers

Dit is misschien wel onze favoriete koosnaam. We zijn intelligente denkers en houden van doordachte plannen, maar we zijn vooral ook aanpakkers en we laten niets liggen.

Inzichtgevers

Eenmaal gestart met een verbeter- en ontwikkeltraject, is het belangrijk de vinger aan de pols te houden. Onder andere in het Learning Management Systeem, het online dashboard. Zodat je jouw uitgezette koers blijft volgen en je zeker weet dat je doelen haalt!

Bodel Campus Team over ons

Nog geen klant bij Bodel Campus? Probeer de gratis demo!