DATUM

8 juni 2021

TIJD

n.v.t.

LOCATIE

Online

Webinar 'E-training, dé oplossing voor het trainen van medewerkers'

In samenwerking met Stichting PAVO en MORA.

Jeroen Veldboer, HR-manager MORA (Van Geloven):
“Kennis en kunde die in de koppen van heel ervaren mensen zit voor iedereen breed toegankelijk maken, dat is wat we willen…..”
Tijdens dit webinar leggen leggen Madelon Hermes, Site manager MORA en Peter Santegoeds, Lean-expert Bodel Academie uit hoe dit kan met behulp van E-training en hoe het bij MORA echt zo wérkt! Want E-training is de trend van het moment. Ondernemers verwachten dat online leerapplicaties dominanter zullen worden en blijven. Maar hoe kan dit jouw organisatie helpen?

Speciaal interessant voor mensen werkzaam in de voedselindustrie, die hun (nieuwe) medewerkers willen blijven trainen én daarmee tijd & geld gaan besparen.
Dit Stichting PAVO webinar biedt je de mogelijkheid om inzicht te krijgen hoe je een eigen bedrijfsacademie kunt creëren met de trainingen die jij wilt, in eigen look & feel. Werk-specifieke trainingen voor jouw medewerkers met een gegarandeerd résultaat!
Het webinar is uitdrukkelijk ook voor niet- Stichting PAVO leden toegankelijk!

Hier een korte terugblik op het webinar:

Wil je het helemaal terug horen? Klik hier om de podcast helemaal te beluisteren. Ga er lekker voor zitten en laat je inspireren!

Nog geen klant bij Bodel Campus? Probeer de gratis demo!